À la carte-pakket / basispakket

Maak samen met uw adviseur uw persoonlijke keuze uit de aangeboden topmerken, zekerheden en garanties! Uw persoonlijke behoeften en wensen bepalen voor welk merk en type zonnepanelen en welk type omvormer systeem u kiest. Laat u vrijblijvend adviseren door één van onze deskundige adviseurs.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld en voor u als klant tevens een zeer interessante investering.

Investeren in uw eigen groene energie levert een bijdrage aan de energietransitie en u bespaart direct vanaf dag één op uw maandelijkse energiekosten. De kans is groot dat u slechts eenmalig een zonnepanelensysteem aanschaft, en dat moet dan natuurlijk wel het juiste zijn.

Zon Advies Nederland heeft een zeer ruime ervaring waarbij wij de kwaliteit en betrouwbaarheid van zonnepanelen inmiddels goed in kaart hebben gebracht. Wij maken een bewuste keuze als het gaat om merk en type waarbij kwaliteit, rendement, prijs en betrouwbaarheid voorop staan.

Directe grootschalige inkoop bij de fabrikant biedt u als klant voordelen als gaat om prijs, service en garanties. Een van de topmerken die Zon Advies Nederland u kan leveren, is het bekende wereldmerk Longi Solar.

Longi Solar

Marktleider Longi Solar is al meer dan 20 jaar één van de grootste leveranciers van zonnecellen met eind 2021 een totale productie van 63 gigawattpiek.

Als zogenaamde Tier 1-fabrikant die ook in de top-3 staat in de Bloomberg-lijst kiezen wij voor een betrouwbare partner.

Wij bieden u de zonnepanelen van Longi Solar aan in een volledig zwarte uitvoering met een vermogen tot wel 405 Wattpiek en 12 jaar fabrieksgarantie. Ook hebben de zonnepanelen van Longi Solar na 25 jaar een gegarandeerd minimumvermogen van 84,8%. Hierdoor produceren ze gedurende hun levensduur meer kWh.

Welk merk en type passen bij uw wensen en situatie? Laat u vrijblijvend adviseren over de keuzes en voordelen.

Omvormer(s)

De omvormer is een heel belangrijk onderdeel van uw zonnepanelensysteem. U kunt kiezen tussen een seriële schakeling of een parallelschakeling.

Een best ingewikkelde keuze – daarom informeren onze deskundige adviseurs u graag over alle voordelen van de systemen, garanties en prestaties. Mede afhankelijk van uw persoonlijke wensen ontvangt u ter plekke een scherpe persoonlijke offerte.

BTW-teruggave

Als particulier kunt u gebruik maken van de BTW-teruggave en uw voordeel is dat u alle BTW minus een klein bedrag (forfait) via de belastingdienst terug ontvangt. Deze regeling is in 2020 wel aangepast, en een zorgvuldige behandeling is van groot belang.

Daarom verzorgt voor Zon Advies Nederland voor u de BTW-teruggave en de teruggave wordt professioneel voor u geregeld door het gespecialiseerde bedrijf De Centrale BTW Teruggave: www.btw-zonnepanelen.nl U hoeft zich hierover dus niet het hoofd te breken.

Opbrengstberekening

Het à la carte-pakket wordt door uw adviseur samen met u zorgvuldig samengesteld, uiteraard op basis van uw wensen en voorkeuren.

U ontvangt direct de offerte voor uw zonnepanelen met een “geijkte berekening” van uw stroomproductie en besparing. Hierbij wordt onder meer ook rekening gehouden met de hellingshoek en ligging van uw dak. Verder wordt ook rekening gehouden met de (zon) lichtinstralingsgegevens via PVGIS en ook houden wij rekening met mogelijke schaduw.

U weet vooraf zeer nauwkeurig wat uw investering aan groene energie gaat produceren

Ik wil een À la carte-pakket / basispakket