Laadpalen

De komende decennia zal ook elektrisch rijden toegankelijker worden voor particulieren en bedrijven en hiervoor bieden wij onze klanten een laadpaal die in combinatie met uw zonnepanelen een groot voordeel bieden in de laadkosten.

Zon Advies Nederland kiest voor Nederlandse kwaliteit laadpaal van Ratio Electric met meer dan 50 jaar ervaring.

De laadpaal Solar Box van de fabrikant Ratio Electric is een zeer slimme autolader voor elektrische voertuigen en kan ook uw EV opladen met 100% eigen groene energie die wordt geproduceerd met uw eigen zonnepanelen.

U kunt met de Solar Box kiezen voor het laden met uw zonnestroom of van uw energieleverancier.

Voordelen van de Solar Box

Met de load-balancing techniek wordt de laadsnelheid aangepast op het overige verbruik in huis en met Power sharing kunnen maximaal 4 auto’s gelijktijdig worden geladen op één aansluiting.

De laadpaal Solar Box kan door u worden ingesteld in de Solar-modus of de snelle-modus laden.

In de Solar-modus kunt u uw EV opladen zonder het net te gebruiken en wanneer de beschikbare stroom onder het minimum van 6A komt wordt het laden onderbroken totdat voldoende zonne-energie beschikbaar is om de auto verder op te laden. In deze modus kunt u ook stroom van het net toevoegen zodat het opladen altijd minimaal 6A is.

Snelle modus betekent opladen met volledige capaciteit tot de maximale snelheid die het laadstation of uw voertuig kan ondersteunen.

Vakkundige installatie

Zon Advies Nederland installeert uw Solar laadbox compleet werkend inclusief aansluiting in de meterkast. Met de keuze voor een wandmontage of laadpaal maken wij de keuze voor u simpel en voor een scherpe totaal prijs.

Neem vrijblijvend contact op