Partners

Zon Zeker Garant

Zon Zeker Garant is een coöperatie met leden (kopers van zonnepanelen systemen) die, onafhankelijk van de aangesloten leveranciers, gezamenlijk de aanschaf, service en garanties van een zonnepanelen systeem zekerstellen.
www.zonzekergarant.nl

ESTG

European Solar Technology Group is een distributeur van zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en toebehoren. ESTG is in 2010 opgericht en heeft een jarenlange internationale ervaring en is in 2017 opnieuw benoemd tot TOP PV-Supplier in de categorie ‘PV-Groothandel’.
www.estg.nl

Baywa r.e

Baywa-r.e. is een groothandel in zonnepanelen en opgericht in 2009. Wereld marktleider met meer dan 1.000 medewerkers en een omzet van meer dan 1 miljard euro.
www.baywa.com

De Centrale BTW teruggave

Is in 2012 gestart met het verzorgen van de BTW teruggave voor particulieren bij de aanschaf van zonnepanelen. De Centrale BTW Teruggave is op het gebied van het regelen van de BTW teruggave voor particulieren marktleider. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel met net dat beetje extra service!
www.btw-zonnepanelen.nl

Teunissen Belasting Advies bureau

Belastingadviesbureau Teunissen is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs die de belangen  behartigt van ruim 7.500 leden. Deze leden dienen verplicht de vakkennis up to date te houden.

Hoog in het vaandel staat een professionele dienstverlening aan voornamelijk het MKB met de nadruk op het persoonlijke advies. De jarenlange ervaring en kennis maakt Teunissen Belasting en Adviesbureau tot een kleinschalige maar gerenommeerde partij.
www.teunissen-elst.nl

All-In-View

All-In-View develops detection and design technology and provide tools and services to our partners and customers to make their existing processes more effective.

Our technology can be deployed world-wide, makes maximum use of local data sources and takes local regulations into account for increased effectiveness.