PVT = Zonnepanelen met warmtepomp

De maandelijkse energiekosten bestaan gemiddeld voor 70% voor het verwarmen van de woning en voor 30% voor alle elektriciteit. Met de huidige gasprijs wordt het steeds aantrekkelijker om direct van het gas af te gaan.

Voor zowel het gas verbruik als het elektraverbruik bieden wij u nu het gepatenteerde Qsilence zonnepaneel.

Met het Qsilence zonnepaneel produceert en genereert u naast uw eigen zonnestroom ook voldoende energie voor het verwarmen of zelfs koelen van uw woning.

Hoe?

Het Qsilence zonnepaneel haalt de energie uit zowel de zon als uit de buitenlucht.

Deze energie wordt zowel overdags als ’s nachts gegenereert en in combinatie met de superstille Qbooster warmtepomp en Qstore warm waterboiler heeft u het perfecte systeem om van het gas af te gaan.

Ook kunt u afhankelijk van uw persoonlijke situatie kiezen voor een hybride systeem waarbij u bijvoorbeeld uw CV handhaaft en daardoor een fors bedrag bespaart op de gasrekening.

Belangrijk is dat uw woning goed geisoleerd is.

Subsidie

Op het Qsilence PVT systeem ontvangt u een subsidie ISDE van de van maar liefst € 4.200,-(KA11684 Pico Energy Ruraleco WPS26 (B/W) 6 ).

Ook ontvangt u als particulier de BTW terug van de belastingdienst over de investering in de zonnepanelen.

Met de door Zon Advies Nederland aangeboden duurzaamheidslening worden u maandelijkse lasten direct verlaagd zonder dat u uw eigen spaargeld daarvoor hoeft te gebruiken.

Geïnteresseerd?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze deskundige adviseurs.

Klantenvertellen

Ruim 1000 beoordelingen

Neem vrijblijvend contact op