Tip ons

Door onze jarenlange ervaring in zonnepanelenland begrijpen wij als geen ander dat bij de aanschaf van een zonnepanelen systeem een deskundig advies en uitstekende kwaliteit belangrijk zijn. Het allerbelangrijkste is vertrouwen!

Tevreden klanten vertellen daar ook graag over en als ambassadeur ontvangt u ook een vergoeding indien u een geïnteresseerde klant aan Zon Advies Nederland doorgeeft.

Indien u ons een geïnteresseerde klant doorgeeft en een zonnepanelen systeem wordt aangeschaft, dan ontvangt u van ons een vergoeding van € 50,- en maakt u voor iedere opgegeven geïnteresseerde kans op € 1.000,-*

* Zie voor de spelregels onderaan deze pagina

Opgever

Geïnteresseerde

* = Verplicht

Voorwaarden “Tip ons” :

Voor het in aanmerking komen van de door Zon Advies Nederland aangeboden vergoeding* dient er voldaan te zijn aan de volgende voorwaarden:

  • De tipgever geeft vooraf een geïnteresseerde klant door aan Zon Advies Nederland via email, telefoon of via de website.
  • De opgegeven geïnteresseerde klant is nog niet recentelijk bekend als prospect bij Zon Advies Nederland via een andere (marketing)actie.
  • De tipgever ontvangt de vergoeding in de maand volgend op de maand van installatie van de zonnepanelen bij de opgegeven geïnteresseerde klant
  • Ingeval van onduidelijkheden beslist de directie van Zon Advies Nederland

*Vergoedingen kunnen tussentijds wijzigen en bedraagt actueel € 50,-.