Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tip ons

Tijdelijke actie tot 1 dec 2023

Zonnepanelen schaft u niet zomaar aan. Uiteraard wilt u een kwalitatief hoogwaardig systeem waarmee u optimale besparingen behaalt. Maar ook een deskundig advies en een uitstekende service zijn zeer belangrijk!

Door onze jarenlange ervaring in zonnepanelenland begrijpen wij als geen ander dat deze factoren bij de aanschaf van een zonnepanelensysteem een grote rol spelen. Het allerbelangrijkste – zo hebben wij ervaren – is toch wel het vertrouwen dat men stelt in de leverancier.

Onze vele tevreden klanten vertellen graag over de dienstverlening door Zon Advies Nederland. Bent u zo’n tevreden klant, dan kunt u ambassadeur worden en een vergoeding ontvangen. Hiervoor hoeft u alleen maar een geïnteresseerde klant aan Zon Advies Nederland door te geven!

Geeft u ons een geïnteresseerde klant door, en schaft deze vervolgens een zonnepanelensysteem via Zon Advies Nederland aan, dan ontvangt u van ons een vergoeding van € 200. De bonus wordt uitgekeerd in de maand volgend op de maand van installatie door Zon Advies Nederland van de zonnepanelen.

Voorwaarden van “Tip ons” :

Voor het in aanmerking komen van de door Zon Advies Nederland aangeboden vergoeding* dient er voldaan te zijn aan de volgende voorwaarden:

  • De tipgever geeft vooraf een geïnteresseerde klant door aan Zon Advies Nederland: via e-mail, telefoon of via de website
  • De opgegeven geïnteresseerde klant is nog niet recentelijk bekend als offerteaanvraag via een andere (marketing)actie
  • De tipgever ontvangt de vergoeding in de maand die volgt op de maand van installatie van de zonnepanelen door Zon Advies Nederland
  • In geval van onduidelijkheden beslist de directie van Zon Advies Nederland

* De vergoeding kan tussentijds wijzigen en bedraagt momenteel € 100,-.


Opgever


Geïnteresseerde