Toppakket

Ons Toppakket biedt u alle zekerheden voor een hoog gegarandeerd toekomstig rendement en een esthetisch verantwoord zonnepanelensysteem. Kiest u voor het Toppakket, dan doet u een prima investering die u 20 jaar volledig ontzorgt, waarbij u verzekerd bent van een optimaal rendement.

Hoogwaardige zonnepanelen

Zon Advies Nederland biedt met zijn Toppakket een compleet systeem van kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen inclusief de beste fabrieksgaranties en een aanvullende servicepakket.

Sinds 1985 biedt het merk SunPower u de hoogste kwaliteit en de beste fabrieksgaranties. SunPower is o.a. onderdeel van het Total-concern en produceert al meer dan 38 jaar zonnepanelen waarbij baanbrekende records zijn gerealiseerd. SunPower heeft over de gehele wereld al meer dan 30 miljoen zonnepanelen geïnstalleerd. Deze gepatenteerde en kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen bieden u het hoogste rendement.

Het SunPower Maxeon zonnepaneel heeft een uniek ontwerp en levert bovendien een optimaal rendement en de hoogste besparingen. Zeker wanneer je het Maxeon zonnepaneel vergelijkt met conventionele zonnecellen. Zo is het Maxeon zonnepaneel niet alleen een lust voor het oog, maar levert het onder alle omstandigheden de beste en meest betrouwbare prestaties. Een aanwinst voor uw woning of bedrijf.

Het SunPower Performance zonnepaneel combineert de voordelen van conventionele zonnecellen met de uitgebreide ervaring van SunPower. Met zijn gepatenteerde shinglecellen is het Performance zonnepaneel niet alleen betrouwbaarder en krachtiger dan andere zonnepanelen, maar ook nog eens efficiënter. De esthetische waarde van het Performance zonnepaneel mag trouwens ook niet onbenoemd blijven!

Fabrieksgaranties en betrouwbaarheidsgarantie

SunPower biedt exclusief 40 jaar fabrieksgarantie op haar MAXEON zonnepanelen en 25 jaar fabrieksgarantie op de Performance serie. Met de betrouwbaarheidsgarantie heeft u gedurende de fabrieksgarantie een kosteloze vervanging van een defect zonnepaneel door de SunPower partner. De betrouwbaarheidsgarantie biedt u dus extra zekerheid bovenop de fabrieksgarantie.

Beste keuze voor “paralelschakeling” met het SolarEdge- of Enphase omvormersysteem

Wanneer u kiest voor het Toppakket, profiteert u van uw individuele keuze voor het professionele Power Optimizer-systeem van SolarEdge – marktleider op het gebied van Smart Energy of van het Enphase micro-inverter systeem – marktleider op het gebied van micro-inverters.

Door de toegepaste parallelschakeling presteert ieder zonnepaneel individueel waardoor u het hoogste rendement behaalt.

Op de SolarEdge-omvormer of Enphase micro-inverters krijgt u maar liefst 12 tot 25 jaar volledige fabrieksgarantie, zodat u gedurende die periode kunt rekenen op kosteloos herstel.

En op de SolarEdge Power Optimizers krijgt u zelfs 25 jaar fabrieksgarantie.

Certificaat Plus dekking Zon Zeker Garant

Zon Advies Nederland is aangesloten bij de coöperatie Zon Zeker Garant. Deze onafhankelijke coöperatie met ruim 8.500 leden is in 2017 opgericht door en voor haar leden.

Heeft u gekozen voor het Toppakket, dan biedt Zon Zeker Garant u een servicecontract met 20 jaar lang extra zekerheden, zoals:

  1. Onafhankelijke en kosteloze service ingeval van fabrieksgarantie en defect aan uw omvormer(s), optimizers en zonnepanelen.
  2. U betaalt 20 jaar geen arbeidsloon en voorrijkosten.
  3. Zon Zeker Garant regelt voor u deze service, ook als uw installateur Zon Advies Nederland mocht wegvallen.
  4. Mocht er een defect aan de zonnepanelen, optimizers en/of omvormer optreden, dan krijgt u gedurende een periode dat er niet geproduceerd wordt een dagvergoeding uitgekeerd.
  5. Met het certificaat Toppakket is de verwachte stroomproductie zoals die in de offerte aan u is vermeld, na zeven jaar gegarandeerd. U ontvangt een vergoeding wanneer het minder mocht zijn.
  6. BTW-teruggaveservice wordt geheel kosteloos verzorgd door de firma De Centrale BTW Teruggave .

Samen met Zon Zeker Garant staat u sterk – en dat maar liefst 20 jaar lang.

BTW bij aanschaf zonnepanelen 0%

Bij aanschaf voor bijvoorbeeld de eigen woning hoeven particulieren geen BTW te betalen en bedraagt het BTW tarief 0%.

Dit betekent voor u als particulier een groot voordeel bij aanschaf van uw zonnepanelen en scheelt u 21% BTW.

Ik wil een Toppakket