Zon Zeker Garant

De aanschaf van zonnepanelen is een goede en duurzame investering waarmee u bespaart op de netto maandelijkse energiekosten. U kiest via Zon Advies Nederland uiteraard voor een betrouwbare leverancier, kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen en omvormer waarbij de zeer lange garantietermijn van zonnepanelen en omvormer u een grote mate van zekerheid biedt. U blijft hierbij echter wel afhankelijk van leverancier en fabrikant. Daarom hebben wij Zon Zeker Garant in het leven geroepen.

Zon Zeker Garant is een coöperatie zonder winstoogmerk en opgericht door en voor de leden en heeft tot doel kosteloze services en garanties te bieden, dit tegen optimale collectieve voorwaarden en de laagste kosten. Het doel is hierbij om uw investering in zonnepanelen en de verwachte besparingen onafhankelijk van een energieleverancier veilig te stellen.

Door bundeling van krachten profiteren de leden van kosteloze service ingeval van een defect aan de zonnepanelen, omvormers en optimizers.

De basis dekking voor 10 jaar is kosteloos voor de particuliere kopers en aanvullend kunnen de leden kiezen voor een uitgebreider servicecontract tegen een geringe jaarlijkse ledenbijdrage van € 25,00 of € 30,00 per jaar.

De adviseurs van Zon Advies Nederland kunnen u uitgebreid informeren over deze unieke onafhankelijk zekerheid.

Neem vrijblijvend contact op