Waarom zonnepanelen?

Goed voor het milieu en portemonnee

Zonnepanelen zijn een goed alternatief voor de overgang van fossiele brandstoffen naar de opwekking van duurzame en groene energie.

Met de groei van de wereldbevolking en toename van de welvaart in landen als China, India en Afrika wordt een eigen en onafhankelijk energievoorziening steeds belangrijker.

Een andere belangrijke reden is het feit dat fossiele brandstoffen niet alleen uitgeput raken echter deze veroorzaken ook voor een belangrijk deel de opwarming van de aarde door de CO2 uitstoot.

Onafhankelijk energieprijs

Met zonnepanelen bent u onafhankelijker van de (toekomstige) energieprijs van uw leverancier. U produceert namelijk uw eigen groene energie en bespaart hierdoor maandelijks een aanzienlijk netto bedrag op uw kosten.

Uw woning

Uw woning is met zonnepanelen ook aantrekkelijker voor kopers en uw energielabel verbeterd waardoor de waarde van uw woning stijgt.

Door de huidige lage investeringskosten en de mogelijkheid van een energie bespaarlening zijn uw eigen zonnepanelen binnen handbereik. Ook zijn de esthetisch mooiere zwarte zonnepanelen, in de volksmond “all black” genaamd niet meer duurder dan de “blauwe”.